Geschiedenis

Turnclub Heren Fit en Fun bestaat 50 jaar!

In 1967 kregen Yvon Vandenput, Willy Heurckmans en nog een paar vrienden het idee om een turnclub te stichten in Sterrebeek.

Ze startten in de vroegere turnzaal van de Gemeenteschool maar verhuisden in 1975 naar de Amerikaanse school. Daar werd ook de traditie aangevat om elk seizoen af te sluiten met een BBQ.

Vandaag zitten we reeds meerdere jaren in het college van Wezembeek-Oppem, beter gekend als Heilig Hartcollege Tervuren ( HHC). Daar kunnen we ons uitleven gebruik makende van de binnen- en buitensportinfrastructuur van de school.

Iedere maandagavond staat garant voor twee uur “fun” en door onze voorzitter Wim Vanryckeghem worden onze jongeren tussen 25 en 75 “fit” gehouden. De turnclub is misschien oud maar wij blijven jong. Naast het conditietrainen doen we ook aan sporten, waaronder volley, badminton, een beetje minivoetbal en in de zomer wat grote jongensvoetbal.

Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht. Onze jaarlijkse BBQ en daarnaast een stadsbezoek met een lekkere amuse gueule staan steeds op het programma. Zoek je een club met veel fun en plezier, waar men zich genietend kan uitleven, dan is Fit en Fun Sterrebeek de keuze bij uitstek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *